OBRADA BETONA HELIKOPTEROM VEĆ OD 2€ PO m2

Ravnanje betona helikopterom radimo isključivo sa kvalitetnim mašinama. Kapacitet 500 m2 dnevno. Tim profesionalnih majstora će kod Vas biti u roku manjem od 24h.

16 godina iskustva. Garantovan kvalitet.

Profesionalne usluge obrade betona helikopterom na teritoriji Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš i ostali gradovi. Kapacitet 500 m2 dnevno.

Šta je helikopter za beton?

Helikopter za beton omogućava da dobijete gladak i ravnomeran beton nakon što ga izlijete, pre nego što se potpuno osuši. Ovo poboljšava celokupni izgled vašeg projekta i zadžava udobnost onih koji hodaju po betonu. Najčešće se može videti na parkinzima tržnih većih centara.

obrada betona helikopterom
helikopter za beton
betoniranje hala

Koje su prednosti helikoptera za beton?

Ove mašine će Vam uštedeti mnogo vremena, posebno u poređenju sa procesom ručnog ravnanja. Uštedećete na troškovima materijala jer helikopter omogućava neverovatno lako nanošenje i savršenu završnu obradu.

Da li su ručne betonske gletarice bolje?

Iako su ručne betonske gletarice i dalje efikasne, istina je da su zastarele. Potrošićete više vremena i novca i nećete imati rezultat istog kvaliteta kao i radom sa helikopterom. Dokazano je da betonski helikopter štedi do 75% vremena u odnosu na ručnu obradu.

Obrada helikopterom za beton spolja i unutra?

Obrada helikopterom moguća je na spoljnim i unutrašnjim površinama. Primenljivo je na dvorištima, stazama, megamarketima, benzinskim pumpama, temeljnim pločama, itd.

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Naše dvorište je sada savršeno! Nismo ni znali da postoji glačanje betona i drago nam je da nam je Branko to predložio.

Milena ĆirićNiš

Ravnanje betona za halu nam se isprva učinilo kao trošak, ali sada se kajemo što i prvu halu ni smo izravnali, razlika je više nego očigledna! Odradjen je odlican posao!

Mladen SimićRuma

Garantovano najniže cene

Profesionalne usluge obrade betona helikopterom u više gradova Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš i ostali gradovi. Usluge vršimo savremenom opremom kojom rukuju naši sertifikovani majstori.