MAŠINSKO MALTERISANJE UNUTRAŠNJIH I SPOLJAŠNJIH ZIDOVA VEĆ OD €2

Radimo isključivo sa kvalitetnim materijalima. Tim profesionalnih majstora će kod Vas biti u roku manjem od 24h.

16 godina iskustva. Garantovan kvalitet.

Profesionalne usluge mašinskog malterisanja na teritoriji Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Sombor, Sombor, Vrbas, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Šabac, Ruma, Loznica, Valjevo, Kragujevac, Kraljevo, Svilajnac, Jagodina, Ćuprija, Požarevac, Smederevo i ostali gradovi.

Unutrašnje mašinsko malterisanje

Profesionalno unutrašnje mašinsko malterisanje sa našim ili Vašim materijalom. Cena već od €2 po m2 bez materijala i od €4 sa materijalom. Cene se koriguju u zavisnosti od kvadrature.

Spoljašnje mašinsko malterisanje

Posedujemo sopstvene skele, podupirače, dizalice. Cena već od €3 po m2 bez materijala i od €5 sa materijalom. Cena se formira na osnovu Vašeg objekta. Pozovite i saznajte više.

Fotografije naših radova

Iza nas stoje dobre preporuke i zadovoljni klijenti, budite i Vi jedan od njih.

masinsko malterisanje novi sad
spoljasnje masinsko malterisanje
masinsko malterisanje nis
masnisko malterisanje cene
masinsko malterisanje beograd
masinska malteracija

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Veoma zadovoljan brzinom i kvalitetom radova unutrašnjeg mašinskog malterisanja! Ispalo je zaista ravno pa smo se odlučili da ne gletujemo.

Aleksandar StojanovićBeograd

Od svih majstora u procesu zidanje kuće samo su oni došli u zakazanom roku i uradili unutrašnje malterisanje 200m2 u roku od 2 dana.

Aleksandar SimićKragujevac

Garantovano najniže cene

Profesionalne usluge mašinskog malterisanja na teritoriji cele Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš i ostali gradovi. Usluge vršimo savremenom opremom kojom rukuju naši sertifikovani majstori.