O NAMA

Energičan tim sa dugogodišnjim iskustvom u internet i građevinjskoj industriji

Povezujemo kupce i majstore

E-majstori.rs je besplatna online platforma koja povezuje kupce sa majstorima prema potrebama i lokaciji krajnjeg kupca.

Brzo, efikasno, kvalitetno

Odlikuje nas veliki izbor majstora koji izlaze na teren u roku manjem od 24h a u pojedinim kategorijama i u roku manjem od jednog sata. Svesni smo ogromne konkurencije i kvalitetom i dobrim cenama smo spremni za svaki vid poslovanja.

Mušterija na prvom mestu

Insistiramo na brzom izlasku na teren, shodno tome naš sistem obuhvata call centar i internu aplikaciju za dodeljivanje poslova majstorima gde pratimo ceo proces, od prvog poziva do naplate posla i ocene zadovoljstva kupca.

musterija na prvom mestu

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Izuzetno profesionalan tim majstora... Odradili elektroinstalaciju u celoj kuci + knauf i molerske radove. Ja sam PREZADOVOLJAN! PREPORUKE ????

Aleksandar RašićElektroinstalacija, molerski radovi, Niš

S obzirom da se u stanu puši, majstori su preporucili struganje starog kreca, poslusao sam i nisam se pokajao. Cak su i neke stare pukotine besprekorno armirali. Kao da imam novi stan, svaka cast!

Aleksandar JovanovićMolerski radovi, Aleksinac

Veoma precizno postavljanje pločica i sakrivanje cevi u zidovima, iza sebe ostavili čisto kao da nisu ni bili. Topla preporuka!

Ljubinka StojkovićKeramički radovi, Novi Sad

Svi majstori do sada su mi čistili samo filtere, prvi put da mi je klima očišćena temeljno, bukvalno dovedena u fabričko stanje. Fantastčno!

Miloš MilenkovićServis klima uredjaja, Beograd

Da li ste za saradnju?

Tražimo nove majstore! Ukoliko ste majstor i spremni ste na saradnju sa nama, kontaktirajte nas.