Bravarske usluge u Novom Sadu i Beogradu

Specijalizovan tim majstora sa sveobuhvatnim spektrom bravarskih usluga i bezbednosnih rešenja za sve stambene i nestambene objekte na teritoriji Novog Sada i Beograda sa okolinom.

16 godina iskustva. Garantovan kvalitet.

E majstori pružaju bravarske usluge više od 10 godina, nudeći i hitne intervencije po odličnoj ceni i bez skrivenih troškova. Naši bravari obučeni su i iskusni u radu sa svim tipovima brava sa kojima su se susretali tokom godina, a prateći trendove i tehnologiju, efikasna usluga moguća je i na onim najmodernijim i najnovije proizvedenim.

Ako tražite kvalifikovanog i iskusnog bravara kome možete da verujete, naša firma je pravi izbor. Bravar na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku. Uz e- majstore, iskusićete pouzdane, efikasne i brze bravarske usluge za hitne slučajeve, dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji!

Sve bravarske usluge na jednom mestu

Ako tražite kvalifikovanog i iskusnog bravara kome možete da verujete, naša firma je pravi izbor. Bravar na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku. Uz e- majstore, iskusićete pouzdane, efikasne i brze bravarske usluge za hitne slučajeve, dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji!

Bravarske usluge – brave

Da li su vam brave pokvarene ili vam trebaju nove?

  • Ugradnja, zamena i popravka svih vrsta brava
  • Brave za pvc, metalna ili drvena vrata
  • Brave za pvc, metalne ili drvene prozore
  • Brave za kapije, sefove, sandučiće, automobile…
  • Zamena i ugradnja cilindra

Bravarske usluge – prozori i vrata

Popravka svih vrsta prozora, vrata i roletni

  • Popravka i štelovanje svih vrsta vrata
  • Popravka i štelovanje svih vrsta prozora
  • Zamena, popravka i montaža kvaka
  • Servisiranje PVC stolarije
  • Popravka i zamena roletni

Bravar Novi Sad i Bravar Beograd

Bilo da tražite bravara u Beogradu ili Novom Sadu, mi smo poptpuno sigurni u efikasnost i brzinu usluge koju naši majstori mogu da pruže. Bilo da tražite posebnu bravu za svoj objekat, ili ste se jednostavno našli van svog doma sa slomljenim ključem u bravi ili imate problema sa prozorom, vratima ili roletnama –  E majstori su tu da reše sve vaše moguće probleme.

Naši brzi i sposobni bravari su na vašoj adresi u najkraćem roku i po najpristupačnijoj ceni.

Bravar hitne intervencije

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, naši dežurni bravari stižu do vas za 30 minuta od poziva.

Preko 6000 zadovoljnih mušterija

Moram da pohvalim majstora Dragana i njegovu stručnost ali prvenstveno njegov prijateljski način ponašanja. Stigao je brzo po pozivu, bio je izuzetno ljubazan i od pomoći. Uposlili smo ga da odradi još par neplaniranih poslića. Sve preporuke!

Kosta GlišićNovi Sad

Ostao sam sa pola ključa u ruci a pola u bravi i bez ideje kako da uđem u stan. Ubrzo nakon završetka poziva majstor je stigao. Problem brzo rešen i beskrajno sam zahvalan.

Simo PetkovićBeograd

Nakon gubitka ključeva, zamenjeno nekoliko brava na vratima kuće u koju smo se nedavno preselili. Dobili smo preporuke i koje brave su najsigurnije a dogovorili smo usput i štelovanje kompletne stolarije

Mileva MilnovićFutog

Garantovano najniže cene

Svi bravarski radovi koje obavljamo, izvode se po veoma razumnoj i pristupačnoj ceni. Našim računima se ne dodaju naknadni ili skriveni troškovi, cena sa kojim se dogovorimo je uvek konačna.