NAĐI MAJSTORA U NOVOM SADU

Novi Sad je grad starih zanata. Čak i kao takav, u njemu je teško naći majstora za specifične usluge, jer ljudi nisu upoznati sa majstorima na lokalu. Mi ćemo Vam pomoći da nađete pravog majstora u Novom Sadu.

Nađite majstora u Novom Sadu

Iznenadni kvarovi mogu da poremete bilo čiji život. Bez obzira da li imate problema sa grejanjem ili strujom, važno je da znate dobrog majstora, kao i to da Vam majstor omogući rešavanje problema uz što manji trošak.

Što pre prepoznate kvar to ćete više vremena i novca uštedeti na skupe popravke. Još je bolje ako nađete majstora koji to ume da prepozna, ali i želi da vam pomogne. Da biste dobili takvu uslugu, morate imati preporuku – tu na scenu stupaju naši provereni majstori u Novom Sadu.

Moler Novi Sad

Zakažite usluge majstora za krecenje ili moleraj u Novom Sadu. Sredite fasadu, unutrašnjost kuće, ili renovirajte nekretninu. Nađite majstora u vašem okruženju, i ulepšajte dom u najkraćem roku.

Krečenje zidova
Gletovanje
Farbanje stolarije
Lepljenje tapeta

Električar Novi Sad

Zakažite usluge električara ili majstora za kućne popravke u Novom Sadu. Poravite električni ormar, uradite zamenu sijalica ili sredite utičnice. Nađite majstora koji će otkloniti vaše probleme.

Uvođenje struje
Zamena osigurača
Servis tehnike
Servis grejnih tela

Keramičar Novi Sad

Zakažite usluge keramičara u Novom Sadu. Postavite pločice u kupatilu ili kuhinji ili druge elemente keramike. Oslonite se na kvalitetnu procenu i povoljnu cenu kvadrata. Sredite vašu keramiku uz minmalan trud.

Postavljanje pločica
Kompletna adaptacija kupatila
Ugradnja mozaika
Postavljanje terasa

Servis radijatora/ugradnja grejanja Novi Sad

Zakažite usluge majstora za ugradnju grejanja u Novom Sadu. Odlučite se za specifičan tip grejanja, a majstori će ga onda ugraditi za optimalno vreme. Uradite servis radijatora bez čekanja, gde god da se nalazite u Novom Sadu.

Premeštanje i zamena radijatora
Zamena kotlova za grejanje
Ispiranje radijatora
Postavljanje cevi

Servis klima uređaja Novi Sad

Zakažite usluge majstora za servis klime u Novom Sadu. Uradite godišnji servis ili postavljanje klima uređaja. Produžite klima uređaju radni vek. Dolazimo na bilo koju adresu u Novom Sadu.

Redovni servis klime
Montaža i demontaža
Popravka klima
Dopuna klima uređaja

Ferobeton betoniranje Novi Sad

Usluge majstora za ferobeton betoniranje u Novom Sadu. Postavite otporan i jak beton u bilo koji prostor. Ojačajte temelje vašeg objekta, bilo kada u Novom Sadu.

Nasipanje ferobetana
Održavanje ferobetona

Hidroizolacija Novi Sad

Zakažite usluge majstora za hidroizolaciju u Novom Sadu. Uradite hidroizolaciju i postavite zaštitu od neželjenih efekata vode. Pozovite majstore za hidroizolaciju i dolaze na bilo koju adresu u Novom Sadu.

Hidroizolacija krovova
Hidroizolacija fasada
Hidroizolacija garaža
Hidroizolacija podruma

Obrada betona helikopterom Novi Sad

Zakažite usluge majstora za obradu betona helikopterom u Novom Sadu. Dajte tek postavljenom betonu finu završnicu i kristalni sjaj. Majstori dolaze bilo gde u Novom Sadu.

Glačanje betona
Enterijer i eksterijer
Doterivanje betona

Masinsko malterisanje Novi Sad

Usluge majstora za mašinsko malterisanje u Novom Sadu. Precizno malterisanje mašinom unutrašnjih i spoljašnjih površina posle koga ne treba gletovanje.

Unutrašnje mašinsko malterisanje
Spoljašnje mašinsko malterisanje

Parketar Novi Sad

Zakažite usluge majstora za parkete u Novom Sadu. Postavite parket ili laminat od kvalitetnih materijala ili popravite postojeći. Pozovite nas i dolazimo bilo gde na teritoriji Novog Sada.

Postavljanje parketa
Postavljanje laminata
Reparacija starog parketa
Hoblovanje parketa

Kriterijumi za usluge naših majstora

Majstori iz Novog Sada sa kojima sarađujemo moraju ispuniti sledeće uslove

Kvalitet usluge

Prvi i osnovni kriterijum je kvalitet usluge.Kvalitet usluge je osnovni kriterijum. Klijentovo zadovoljstvo isključivo zavisi isključivo od kvaliteta usluge. Proveravamo rad majstora i kvalitet koji pruža pre nego početka saradnje.

Cena usluge

Cena usluga je važan faktor. Cena je pola usluge. Kvalitet rada može biti savršen, ali to ne vredi ako Vi ne možete to da priuštite. Provere su neophodne da budete sigurni u ono što plaćate.

Dostupnost

Pored kvalitetne usluge, majstori moraju biti dostupni. Dostupnost je sledeći najvažniji kriterijum. Brza reackija majstora je očekivana. Uvek imamo uvid u to koliko je majstor zauzet pre nego što vas povežemo. Radimo u nekoliko gradova i zato uvek imamo majstora za Vas.

Preporuke

Za majstora ne postoji bolja reklama nego kada ga prati dobar glas. Dajemo sve od sebe da uradimo detaljnu proveru svakog majstora sa kojim sarađujemo. Naše zadovoljstvo je kada ste sigurni i zadovoljni u usluge koje ste platili.

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Već 3 godine radim godišnji servis klime isključivo kod Vas jer za sobom ostavljate sve čisto. Svaka preporuka za ove momke!!!

Sreten VujčićServis klime, Novi Sad

Ravnanje betona za halu nam se isprva učinilo kao trošak, ali sada se kajemo što i prvu halu ni smo izravnali, razlika je više nego očigledna! Odradjen je odlican posao!

Mladen SimićRavnanje betona helikopterom, Ruma

Prilikom kvara, prvo što morate da uradite je da pozovete majstora. Pozovite proverog majstora iz Novog Sada po preporuci.