NAĐI MAJSTORA U BEOGRADU

Beograd je grad u kome je lako naći skoro sve osim dobrog majstora. Stvari dodatno komplikuje veličina grada, kao i posebne opštine.E-Majstori mogu da vam pomognu da nađete odličnog majstora za kratko vreme.

Usluge majstora u Beogradu

Rad kvalitetnog majstora vam pomaže na duge staze. Beograd je pun samostalnih majstora, ali to ne čini pronalazak dobrog majstora ni malo lakšim. To važi kako za manje, tako i za veće popravke. Ukoliko majstor prepozna veličinu kvara, može vam uštedeti buduće popravke i troškove.

Besplatno koristite e-majstori.rs platformu i pronađite proverenog majstora u Beogradu

Moler Beograd

Nađite majstora za krečenje ili moleraj Beogradu. Uredite fasadu, okrečite unutrašnjost kuće, ili dotegnite izgled nekretnine. Izaberite majstora koji se nalazi u vašem delu grada, i dolazi za najkraće vreme na vašu adresu.

Krečenje zidova
Gletovanje
Farbanje stolarije
Lepljenje tapeta

Električar Beograd

Nađite električara ili majstora za kućne popravke u Beogradu. Sredite električni orman, popravite utičnice i aplikacije. Dovedite majstora koji će vaš dom vraititi u prethodno stanje.

Uvođenje struje
Zamena osigurača
Servis tehnike
Servis grejnih tela

Keramičar Beograd

Nađite keramičara u Beogradu. Sredite pločice ili druge keramičke elemente. Iskoristite prednost kvalitetne procene, i povoljnu cenu kvadrata. Rešite probleme sa keramikom bez odugovlačenja.

Postavljanje pločica
Kompletna adaptacija kupatila
Ugradnja mozaika
Postavljanje terasa

Ugradnja/Servis Grejanja Beograd

Nađite majstora za ugradnju ili servis radijatora u Beogradu. Izaberite tip grejanja, a onda će vam ih majstori ugraditi u domaćinstvo. Smanjite troškove grejanja ili popravite radijatore bilo gde u Beogradu.

Premeštanje i zamena radijatora
Zamena kotlova za grejanje
Ispiranje radijatora
Postavljanje cevi

Servis klime Beograd

Nađite majstora za servis klime u Beogradu. Popravite ili postavite klimu u vaš životni prostor. Servisirajte klima uređaje za duži radni vek i bolje hlađenje. Servis je dostupan na čitavoj oblasti Beograda.

Redovni servis klime
Montaža i demontaža
Popravka klima
Dopuna klima uređaja

Ferobeton betoniranje Beograd

Nađite majstora za betoniranje ferobetonom u Beogradu. Ugradite najotporniji beton u halu ili bilo koji drugi prostor. Postavite dobar temelj vašeg poslovanja, jednim pozivom u Beogradu.

Sipanje ferobetana
Održavanje ferobetona

Hidroizolacija Beograd

Nađite majstora za hidroizolaciju u Beogradu. Zaštitite vaš prostor od neželjenih efekata vode i padavina. Iskoristite povoljne cene hidroizolacije i brzu uslugu u Beogradu.

Hidroizolacija krovova
Hidroizolacija fasada
Hidroizolacija garaža
Hidroizolacija podruma

Obrada betona helikopterom Beograd

Nađite majstora za obradu betona helikopterom u Beogradu. Odradite finu završnicu na postavljenom betonu. Glačanje betona do savršenog sjaja uz majstore u Beogradu.

Glačanje betona
Enterijer i eksterijer
Doterivanje betona

Masinsko malterisanje Beograd

Nađite majstora za mašinsko malterisanje u Beogradu. Uradite precizno malterisanje mašinom na spoljašnjim i unutrašnjim površinama. Zakažite uslugu bilo gde u Beogradu.

Unutrašnje mašinsko malterisanje
Spoljašnje mašinsko malterisanje

Parketar Beograd

Majstor za parket ili laminat u Beogradu. Postavite ili popravite parket ili laminat u vašem stanu, kući ili kancelariji. Radimo isključivo sa kvalitetnim materijalima, uz jedan poziv u Beogradu.

Postavljanje parketa
Postavljanje laminata
Reparacija starog parketa
Hoblovanje parketa

Kriterijumi za usluge naših majstora

Majstori iz Beograda sa kojima sarađujemo moraju ispuniti sledeće uslove

Kvalitet usluge

Prvi i osnovni kriterijum je kvalitet usluge. Da bismo obezbedili zadovoljstvo klijenta garantujemo za kvalitet majstorovog rada. Pre nego što se odlučimo da sarađujemo sa majstorom, proveravamo njegov rad. Nakon provere, majstor ulazi u našu bazu podataka. Posle ga spajamo sa vama.

Cena usluge

Ono što će Vas najviše zanimati jeste cena usluga. Pored kvaliteta usluga, cena mora biti realna bismo obezbedili kvalitet usluge. Bez obzira na kvalitet rada, usluga ne vredi ako ne možete da je priuštite. Vršimo sve provere tako da dobijete ono za šta ste platili.

Dostupnost

Majstori moraju biti uvek dostupni. Želimo da obezbedimo brzu reakciju majstora. Imamo elementaran uvid u to koliko je majstor zauzet da bi vas povezali. Uvek imamo majstora sa kojim možemo da vas spojimo.

Preporuke

Jednu stvar koju digitalizacija ne može da promeni jeste preporuka majstora. Najbolja reklama svakog majstora je dobar glas koji korisnici njegovih usluga dele međusobno. Trudimo se da proverimo svakog majstora sa kojim sarađuejemo. Tako, ostajemo sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu za najkraće vreme.

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Svi majstori do sada su mi čistili samo filtere, prvi put da mi je klima očišćena temeljno, bukvalno dovedena u fabričko stanje. Fantastčno!

Miloš MilenkovićServis klima uređaja, Beograd

Ravnanje betona za halu nam se isprva učinilo kao trošak, ali sada se kajemo što i prvu halu ni smo izravnali, razlika je više nego očigledna! Odradjen je odlican posao!

Mladen SimićRuma

Kako naći majstora u Beogradu

Kada vas kvar iznenadi, logično je da ćete odmah pozvati majstora. Biće teško da ocenite ozbiljnost kara sami. Zato, čim prepoznate kvar požurite da nađete majstora da sanira problem. E-Majstori vam pomažu da izaberite specifinu uslugu za grad u kome se nalazite. Pozovite nas na 062/497-000, ili idite dole i izaberite posebnu uslugu. Spojićemo vas sa proverenim majstorom u roku od 24 sata.