NAĐI MOLERA U BEOGRADU

E-Majstori mogu da vam pomognu da nađete proverenog majstora za molerske usluge u Beogradu za vrlo kratko vreme.

Molerske usluge u Beogradu

Iako je Beograd velik grad koji nudi razne vrste usluga, nekako je uvek teško naći molera od poverenja, kome ćete biti spremni da prepustite uređenje svog životnog ili radnog prostora. Ono što nas izdvaja od mnogih jeste upravo uspešna saradnja sa klijentima grada Beograda koja se bazira na kvalitetnoj usluzi i uzajamnom poverenju.

Besplatno koristite e-majstori.rs platformu i pronađite proverenog molera u Beogradu

Lepljenje tapeta – tapetar Beograd

Ukoliko se odlučite za promenu izgleda životnog ili radnog prostora a ne želite da imate veze sa prašinom i krečenjem, onda su tapete pravi izbor. U današnje vreme ima jako puno različitih dizajnova i tipova tapeta, pa je samo bitno da odaberete one koje najviše odgovaraju onome što želite da postignete. U tome takođe možemo pomoći savetovanjem pred početak izvođenja radova.

S obzirom na to da je jako bitno da zidovi budu dobro pripremljeni i izgletovani, bitno je da stručnjak bude zadužen za postavljanje tapeta. Tu mi stupamo na snagu! Beograd zna za nas!

Naši tapetari u Beogradu će dati sve od sebe da nakon završetka radova uživate u novom izgledu vašeg prostora i da sve izgleda onako kako ste zamislili.

Gletovanje Beograd

Beograd je grad koji uvek ima potražnju za uslugom gletovanja. Kod svih tipova molerskih radova, počinje se pripremom prostora. Uvek pokrivamo podove i osiguravamo ih trakama. Nameštaj se iznosi iz prostorije ukoliko je to moguće a ukoliko nije onda se pomera na sredinu prostorije i dodatno zaštićuje.

Sledeći korak je uklanjanje prethodnih slojeva, kao što su npr. stare tapete, kreč, boja ili glet. Sve postojeće rupe, pukotine ili nepravilnosti popunjavaju se i ispravljaju pre daljih radova. Kada se materijal osuši na red dolazi šmirglanje.

Nakon svega ovoga postavljamo podlogu na koju se kasnije nanosi glet masa. Podloga služi da jače veže glet masu za površinu što samim tim omogućava duži vek izvedenih radova. Ravnanje plafona i zidova tj. gletovanje izvodi se ili ručno ili mašinski. Mašinsko gletovanje radi se u većim prostorijama dok se u manjim uglavnom gletuje ručno.

Krečenje stanova i kuća Beograd

Bilo da vam je potrebno preuređivanje životnog ili poslovnog prostora u Beogradu ili, pak, popravka nepravilnosti i oštećenja na zidovima, mi smo tu za vas!

Na nama je da se pobrinemo za sve, od pripreme i zaštite prostora, preko samog procesa molerskih radova, do uklanjanja svih tragova radnog postupka pre napuštanja prostora.

Radimo sa najkvalitetnijim materijalima, iskusnim molerima, po vrlo povoljnim cenama, a uz sve to, na vašim vratima smo za manje od 24 sata.
U našoj ponudi možete naći usluge kao što su malterisanje, mašinsko malterisanje (unutrašnje mašinsko malterisanje i spoljašnje mašinsko malterisanje), gletovanje, šmirglanje i krečenje/bojenje zidnih površina.

Farbanje stolarije Beograd

Ljudi misle da se stolarija farba samo radi vizuelnog doživljaja i estetike. Međutim, ono što je zapravo najbitniji faktor kod farbanja stolarije jeste očuvanje samog materijala koji se farba ili premazuje. Ukoliko se ovaj posao uradi kvalitetno, time se produžava vek trajanja materijala.

Kao i kod krečenja, priprema je jako bitna. Potrebno je ukloniti prethodne slojeve i nepravilnosti kako bi se nanonešenjne moglo izvesti na najbolji mogući način.

Koristimo najkvalitetnije materijale i farbu u Beogradu a uz profesionalnost i umeće naših majstora uvek postižemo odlične rezultate.

Moleri u Beogradu

Kada pričamo o krečenju i bojenju zidova kuća i stanova, ono što je jako bitno je pravilan odabir nijanse. Pored toga što se vama dopada, mora se obratiti pažnja i na prostorni i dekorativni efekat koji želite da postignete. Od nas lično, u Beogradu, možete dobiti savete koji će vam pomoći da napravite pravi izbor.

Kada pričamo o zidnim bojama za enterijer stanova ili kuća, postoji tri tipa boja: perive, neperive i izolacione. Iako su neperive boje najjeftinije, perive su preporučljivije jer su postojanije i dugotrajnije.

Kriterijumi naših molera u Beogradu

Majstori iz Beograda sa kojima sarađujemo moraju ispuniti sledeće uslove

Kvalitet usluge

Prvi i osnovni kriterijum je kvalitet usluge. Da bismo obezbedili zadovoljstvo klijenta garantujemo za kvalitet majstorovog rada. Pre nego što se odlučimo da sarađujemo sa majstorom, proveravamo njegov rad. Nakon provere, majstor ulazi u našu bazu podataka. Posle ga spajamo sa vama.

Moleri Beograd cena

Ono što će Vas najviše zanimati jeste cena usluga molera u Beogradu. Pored kvaliteta usluga, cena mora biti realna bismo obezbedili kvalitet usluge. Bez obzira na kvalitet rada, usluga ne vredi ako ne možete da je priuštite. Vršimo sve provere tako da dobijete ono za šta ste platili.

Dostupnost

Moleri moraju biti uvek dostupni. Želimo da obezbedimo brzu reakciju majstora. Imamo elementaran uvid u to koliko je majstor zauzet da bi vas povezali. Uvek imamo majstora sa kojim možemo da vas spojimo.

Preporuke

Najbolja reklama svakog majstora je dobar glas koji korisnici njegovih usluga dele međusobno. Trudimo se da proverimo svakog majstora sa kojim sarađuejemo. Tako, ostajemo sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu za najkraće vreme.

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Svi majstori do sada su mi čistili samo filtere, prvi put da mi je klima očišćena temeljno, bukvalno dovedena u fabričko stanje. Fantastčno!

Miloš MilenkovićServis klima uređaja, Beograd

Ravnanje betona za halu nam se isprva učinilo kao trošak, ali sada se kajemo što i prvu halu ni smo izravnali, razlika je više nego očigledna! Odradjen je odlican posao!

Mladen SimićRuma

Kako naći molera u Beogradu

Ukoliko Vam je potrebno krečenje u Beogradu, geltovanje, zamena stolarije i sline molerske usluge, pozovite nas na 062/497-000 ili kliknite na dugme ispod.