NAĐI MAJSTORA U NIŠU

Niš je predivan majstorski grad Južne Srbije. Međutim, nalaženje specijalnih majstorskih usluga ume da bude komplikovano. Neophodno je poznavati ljude na lokalu i povezati se sa njima. Tu mi stupamo na scenu.

Usluge majstora u Nišu

Niš okuplja majstore raznih profila. Ali, ako ne poznajte majstore, možete se naći u velikom problemu kada dođe do iznenadnog kvara. Nije lako naći iskusnog i pouzdanog majstora. Bez obzira na ozbiljnost kvara, pravovremena reakcija će vam omogućiti buduću uštedu. Ako rešite problem odmah, bićete sigurni na duže vreme bez dodatnog servisiranja. Sve što vam je potrebno je dobar majstor.

Iako se možete pouzdati u preporuke prijatelja i porodice, možda previđate kvalitetniju uslugu. U tome Vam možemo pomoći.

Moler Niš

Pozovite majstora za krečenje ili moleraj u Nišu. Sredite unutrašnjost kuće ili stana, sredite fasadu, ili sredite čitavu nekretninu. Povežite se sa majstorom u vašoj okolini.

Krečenje zidova
Gletovanje
Farbanje stolarije
Lepljenje tapeta

Električar Niš

Pozovite električara ili majstora za kućne popravke u Nišu. Sredite vaše instalacije, aplikacije, ili utičnice. Povežite se sa majstorom u vašem komšiluku.

Uvođenje struje
Zamena osigurača
Servis tehnike
Servis grejnih tela

Keramičar Niš

Pronađite keramičara, majstora za pločice u Nišu. Sredite svu keramiku u kući ili stanu. Poslužite se kvalitetnim procenama i povoljnim cenama keramike. Uredite vaš dom uz jedan poziv.

Postavljanje pločica
Kompletna adaptacija kupatila
Ugradnja mozaika
Postavljanje terasa

Ugradnja/Servis Grejanja Niš

Pozovite majstora za ugradnju grejanja u Nišu. Majstori će vam ugraditi grejanje čim se odlučite za specifični tip. Nađite majstora koji radi servis i popravku radijatora i smanjite troškove bilo gde u Nišu.

Premeštanje i zamena radijatora
Zamena kotlova za grejanje
Ispiranje radijatora
Postavljanje cevi

Servis klime Niš

Majstor za servis klime u Nišu. Uradite redovan servis klima uređaja ili postavku nove klime. Kompletan servis traje kratko, ali značajno pomaže u održavanju uređaja. Servis klime je dostupan bilo gde u Nišu.

Redovni servis klime
Montaža i demontaža
Popravka klima
Dopuna klima uređaja

Ferobeton betoniranje Niš

Pozovite majstora za ferobeton betoniranje u Nišu. Postavite višeslojni, napredni ferobeton, koji traje duže. Ferobeton za hale, benzinske pumpe, fabrike u Nišu.

Sipanje ferobetana
Održavanje ferobetona

Hidroizolacija Niš

Pozovite majstora za hidroizolaciju u Nišu. Uradite hidroizolaciju i zaštitite vaš stan ili kuću od neželjenih efekata padavina i vode. Majstori za hidroizolaciju dolaze bilo gde u Nišu.

Hidroizolacija krovova
Hidroizolacija fasada
Hidroizolacija garaža
Hidroizolacija podruma

Obrada betona helikopterom Niš

Obrada betona helikopterom Niš. Poliranjem betona stvaramo finu završnicu, bez obzira da li se nalazi spolja ili unutra. Majstori dolaze na bilo koju adresu u Nišu.

Glačanje betona
Enterijer i eksterijer
Doterivanje betona

Mašinsko malterisanje Niš

Nađite majstora za mašinsko malterisanje u Nišu. Uradite precizno malterisanje mašinom na spoljašnjim i unutrašnjim površinama. Zakažite uslugu bilo gde u Nišu.

Unutrašnje mašinsko malterisanje
Spoljašnje mašinsko malterisanje

Parketar Niš

Pozovite majstora postavljanje parketa u Nišu. Usluga je dostupna na široj teritoriji Niša.

Postavljanje parketa
Postavljanje laminata
Reparacija starog parketa
Hoblovanje parketa

Kriterijumi za usluge naših majstora

Majstori iz Niša sa kojima sarađujemo moraju ispuniti sledeće uslove

Kvalitet usluge

Kvalitet rada proveravamo pre saradnje sa majstorom i utvrđujemo da li je zadovoljavajuć. Kada je provera gotova, majstor ulazi u naš savremeni sistem i možemo da ga spojimo sa vama.

Cena usluge

Cena je deo onoga što čini uslugu kvalitetnom. Cena mora da bude realna da biste mogli da priuštite popravku. Sa nama znate da ćete dobiti i više od onoga što ste platitili.

Dostupnost

Majstor mora da bude uvek dostupan. Majstor može biti najbolji na svetu, za naše klijente to ne znači ništa ako ne mogu da zakažu njegove usluge. Smatramo da je brza reakcija majstora najvažnija. Imamo elementaran uvid u to, koliko su majstori sa kojima sarađujemo, zauzeti.

Preporuke

Preporuka je marketing pre marketinga, “odobrenje” koje daju zadovoljne mušterije. Proveravamo sve majstore sa kojima sarađujemo. Budite sigurni da ćete imati najbolju uslugu za nakrajće vreme.

Preko 4000 zadovoljnih mušterija

Izuzetno profesionalan tim majstora... Odradili elektroinstalaciju u celoj kuci + knauf i molerske radove. Ja sam PREZADOVOLJAN! PREPORUKE ????

Aleksandar RašićElektroinstalacija, molerski radovi, Niš

S obzirom da se u stan puši, majstori su preporucili struganje stari kreč, poslusao sam i nesam se pokajao. Čak su i neke stare pukotine besprekorno armirali. Ki da imam novi stan, svaka cast!

Aleksandar JovanovićMolerski radovi, Aleksinac

Kako naći majstora u Nišu

Majstora treba da pozovete čim primetite kvar. Neki kvarovi su lako rešivi, dok drugi zahtevaju veću pažnju i stručnost. Danas, majstora možete pronaći na internetu, online.